top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Hvordan sende en faktura



GratisFakturering tilbyr en enkel løsning for fakturering, ideell for småbedrifter og frilansere. Med dette verktøyet kan du enkelt lage proffe fakturaer på kort tid. Følg med videre for en detaljert steg-for-steg veiledning til å lage din første faktura med GratisFakturering.



  1. Logg inn i GratisFakturering Det første steget er å logge inn på GratisFakturering-kontoen din. Dersom du ikke har en konto ennå, kan du lett opprette en uten kostnad.

  2. Gå til fakturaseksjonen Etter innlogging, finner du fakturaseksjonen hvor du kan opprette og håndtere dine fakturaer.

  3. Opprett en ny faktura Klikk på "Ny faktura"-knappen i GratisFakturering for å starte et nytt faktura-skjema.

  4. Legg til mottakerens informasjon I det nye faktura-skjemaet, fyll inn mottakerens detaljer, som navn, adresse, e-post og andre viktige kontaktopplysninger.

  5. Velg faktura- og forfallsdato Angi dato for når fakturaen er opprettet (fakturadato) og når betalingen skal være innbetalt (forfallsdato). Dette hjelper deg med å spore betalinger og oppfordrer til rettidig betaling.

  6. Fakturanummer Hver faktura trenger et unikt nummer. GratisFakturering kan automatisk generere dette for deg, eller du kan velge å legge det inn manuelt om du foretrekker det.

  7. Beskrivelse av tjenester eller produkter I "Varelinjer"-seksjonen, legg til detaljer om tjenestene eller produktene du fakturerer. Dette inkluderer beskrivelse, antall, og pris per enhet.

  8. Beregne totalbeløpet GratisFakturering kalkulerer automatisk totalbeløpet basert på informasjonen du legger inn. Her kan du også legge til ekstra kostnader som MVA, frakt, eller andre gebyrer om nødvendig.

  9. Inkluder betalingsinformasjon Det er viktig å inkludere betalingsinformasjon på fakturaen slik at mottakeren vet hvordan de kan betale deg. GratisFakturering tillater deg å legge til din bankinformasjon for bankoverføringer, som kan administreres i "Foretaks-innstillinger".

  10. Gjennomgå og send fakturaen Det siste steget er å gjennomgå fakturaen for å sikre at all informasjon er korrekt. Du har mulighet til å vedlegge filer i PDF-format som følger med fakturaen. Når du er tilfreds, bruk "Send"-knappen for å sende fakturaen direkte til mottakeren.


73 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
bottom of page