top of page
Søk
  • post71359

Gratis fakturaprogram fra Gratis Fakturering uten faste månedskostnader

Det er langt flere fordeler ved å benytte et gratis fakturaprogram fra GratisFakturering.no, sammenlignet med fakturaprogrammer som tar betalt faste månedsavgifter. GratisFakturering.no er et gratis faktureringsprogram fra Fakturert AS.



For det første vil bedriften kunne spare penger på fakturering. Med et gratis fakturaprogram betaler man kun for de tjenestene man faktisk bruker, og man slipper faste månedsavgifter som man må betale uavhengig av om man bruker programmet eller ikke. Dette kan være spesielt gunstig for mindre bedrifter eller privatpersoner med begrenset økonomisk kapasitet.


For det andre vil du enten du fakturerer som privatperson eller firma, ha mer fleksibilitet til å tilpasse seg endringer i faktureringsbehovene. Med et fakturaprogram som tar betalt faste månedsavgifter, kan man være begrenset i antall fakturaer man kan sende ut, eller i funksjonene man kan benytte seg av. Med et gratis fakturaprogram fra Gratis Fakturering vil man kunne tilpasse seg faktureringsbehovene etter hvert som bedriften vokser.


For det tredje vil bedriften ha tilgang til flere funksjoner enn man kanskje forventer av et gratis fakturaprogram. Gratis Fakturering tilbyr en rekke funksjoner som kan hjelpe bedriften med fakturering, som for eksempel automatisk purring og inkasso via vår sammarbeidspartner Collectors, hvor vi også har rapportering og oversikt over betalingshistorikk. For de som jobber prosjektbasert så har vi og timeregistreringsmodul fra Jira som er integrert, slik at du enkelt kan laste opp timeregistreringsskjema sammen med faktura. Forruten ubegrenset og gratis epostfakturering i PDF-format så kan du selvfølgelig også sende faktura i EHF format, Elektronisk HandelsFormat eller sende via posten på gammelmåten, hvor vi sender fakturaene for deg.


Et gratis fakturaprogram som Gratis Fakturering tilbyr en enkel og brukervennlig programvare, og gir deg som bruker muligheten til å opprette og sende fakturaer på en rask og enkel måte. Dette kan spare tid og øke effektiviteten i bedriften.


Kom igang ve å klikke "Send faktura" og du har innen 2 minutter laget din første faktura som er klar for utsending. Lykke til!

111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page